Over Mij

Hai, ik ben Twan. Actief belegger sinds 2006 en ik schrijf als financieel blogger al jaren via mijn blog en nieuwsbrief over personal finance, investeren en de economie. Er staan inmiddels meer dan 200 artikelen online die samen al meer dan 500.000 keer gelezen zijn. Maar zo is het niet begonnen…

Ik heb meer dan vijftien jaar lang een goedbetaalde, maar stressvolle baan voor een internationaal bedrijf gehad. Ik had het enorm naar mijn zin en toch bekroop mij het gevoel, dat ik iets anders moest gaan doen. Ik vond het de stress niet meer waard en ik zag veel mensen links en rechts leven van salarisdag naar salarisdag. In de hoop dat er aan het eind van de maand nog iets over was om mee te sparen of beleggen.

Ik wilde iets anders en heb me een tijd geleden volledig toegelegd op personal finance en investeren. Al ruim 10 jaar heb ik duizenden uren onderzoek gedaan om mijn eigen financiële situatie op de rit te krijgen. En met succes. Mijn vermogen groeide en ik raakte in contact met mensen die ook wilden wat ik wil: financieel onafhankelijk worden en uiteindelijk grotendeels kunnen leven van passief inkomen. Niet dat ik straks niet wil werken, maar ik wil niet langer volledig afhankelijk zijn van werk om te kunnen leven.

Ze zeggen wel eens: “succes is minder leuk in je eentje”. En zodoende begon ik in 2019 mijn missie: anderen helpen met wat ik had geleerd. Ik leer overigens nog elke dag bij, want er is zoveel verandering gaande in de wereld.

Ik hoop dat mijn kennis en ervaringen ook voor jou een bron van inspiratie kunnen zijn.

“A curious mind is the secret to a bigger life”


Boek: Start met Beleggen

Na ruim 16 jaar beleggen krijg ik nog elke week de vraag: “hoe zou jij dat aanpakken, als je helemaal opnieuw zou moeten beginnen met beleggen?”.

Het klinkt misschien tegenstrijdig om te starten met beleggen in een dalende markt, waarbij veel beleggers paniek ervaren en op verlies staan. Maar ik ben echt van mening dat er geen betere tijd is om te beginnen dan deze. Daarom heb ik juist nu mijn ebook geschreven en uitgebracht.

Blijf op de hoogte!

Abonneer je net als 549 anderen op mijn nieuwsbrief. Kies voor directe notificaties zodra er een nieuw artikel online komt en/of de maandelijkse nieuwsbrief.

*Ik stuur je geen commerciële spam, beloofd!